Εβδομαδιαιο προγραμμα

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

 • Το Ολον

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

  Σύντομα....

 • Λευκό Φτερό

  ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Η δίωρη εκπομπή στον albedo14.com με τίτλο "ΛΕΥΚΟ ΦΤΕΡΟ" μεταδίδεται κάθε Τρίτη 9-11 μμ και έχει σαν θέμα την κουλτούρα και τα τραγούδια των Ινδιάνων της Αμερικής(και όχι μόνο) αλλά και τις μουσικές του κόσμου.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ

 • Φωτίζοντας τις σκιές.

  ΝΕΣΤΩΡ ΙΚΑΡΙΟΣ
  ΜΑΡΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ

  Φωτίζοντας τις σκιές.
  Η εκπομπή πραγματεύεται τα "μυστικά του ανθρώπου". Ό,τι του κρύβουνε, ό,τι του διαφεύγει, ό,τι πρέπει να γνωρίζει για να είναι συνειδητοποιημένος. Να κερδίσει την ευημερία του, την ευτυχία του, την εξέλιξή του. Να αντιληφθεί την θέση και την επίδρασή του στο "Όλον" και να συμβάλει ενεργά και συνειδητά, στην δημιουργία του "κόσμου" που θα ήθελε να ζει. Κάθε Κυριακή 18:00

 • Αγνωστοι Επισκέπτες

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ

  Αγνωστοι Επισκέπτες.

 

 

ΟΜΑΔΑ ALBEDO14

 

 • Αλέξανδρος Βέλιος

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ

  Σύντομα....

 • Ελευθέριος Σαραγάς

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΑΡΑΓΑΣ

  Σύντομα................

 • Αίγη Ακριβού

  ΑΙΓΗ ΑΚΡΙΒΟΥ

  Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας στα πεδία της Επιστήμης, της Κοινωνίας και της Τέχνης. Συνεργασίες με πανεπιστήμια και επιστημονικούς και καλλιτεχνικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας, το CNRS Images της Γαλλίας, το Φεστιβάλ Γεωσυναντήσεις, την Art Athina. Γεννημένη το 1973, με ειδίκευση σε συγγραφή σεναρίου για multimedia IMC (Interactive Μedia for Children), σεμινάρια δημοσιογραφίας στην ΕΣΗΕΑ και εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες Ninpo Taijutsu (Budo). Μαθήματα Φιλοσοφίας, Κοσμογονίας, Πνευματογονίας. Εθελόντρια σε δράσεις κοινωνικού και οικολογικού ενδιαφέροντος, διοργάνωση εκδηλώσεων σε ελεύθερους δημόσιους χώρους, συλλογή και βοσκή βοτάνων, πεζοπορία, ορειβασία, μαντινάδες, αστροπαρατήρηση.

 • Κωνσταντίνος Γεωργίου

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Σύντομα...

 • Ελευθέριος Διαμαντάρας

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ

  Σύντομα................

 

 • Μιχάλης Γρηγορίου

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

  Γεννήθηκα και ζω στην Κυνουρία, για πολλά χρόνια έζησα στον Καναδά και ασχολήθηκα με την ηλεκτρολογία και τις κατασκευές. Σπούδασα ορθοφωνία και έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές εκεί, επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκα με την έρευνα, περί της μιας ροής φύσεως - Το ΟΛΟΝ – όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής και του βιβλίου.

 • Θανάσης Βέμπος

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΜΠΟΣ

  Από μικρός ο Βέμπος εμφάνισε την περίεργη τάση να ασχολείται και να παθιάζεται με διάφορα «φευγάτα» και «περιθωριακά» θέματα. Αργότερα συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν μια απλή τάση, αλλά μια ανίατη πάθηση. Σπούδασε Προγραμματισμό Η/Υ και Δημόσια Υγιεινή, αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρθηκε και μελέτησε ένα σωρό ετερόκλητα πράγματα με αποτέλεσμα να έχει χαρακτηριστεί ως Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης –πράγμα εντελώς ανακριβές αφού από το Πολυτεχνείο έχει περάσει μόνο απέξω ενώ το σπίτι του μόνο έρημο δεν είναι. Στην Εφορία δηλώνει «συγγραφέας», αλλά οι χαρακτηρισμοί «δημοσιογράφος», «ερευνητής», «ταξιδευτής», «μελετητής», «μεταφραστής» και αρκετοί άλλοι, είναι επίσης δόκιμοι. Έχει μεταφράσει πάνω από 60 βιβλία –επιστημονικά και λογοτεχνικά- και έχει γράψει καμιά χιλιάδα άρθρα με αντικείμενο τη διαστημική τεχνολογία, την αστροναυτική-αστρονομία, τα παράξενα φαινόμενα, την έρευνα του παραφυσικού και του αγνώστου, την ανθρωπολογία-εθνολογία-λαογραφία, την οικονομία, τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην ανθρώπινη κοινωνία και ψυχολογία και κάμποσα άλλα που δεν επιδέχονται εύκολα περιγραφής. Mέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί δεκαεννιά βιβλία του. Το χειρότερο είναι ότι έπεται και συνέχεια. Όποιοι είναι τόσο βιτσιόζοι που να θέλουν περισσότερες πληροφορίες και (ακόμα χειρότερα) να διαβάσουν κείμενά του, ας πατήσουν αυτό το λινκ: www.vembos.gr

 • Κωνσταντίνος Ποταμιάνος

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ

  Σύντομα................

 • Χρήστος Κωσταντόπουλος

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

  Σύντομα................

 • Ελένη Καιρη

  ΕΛΕΝΗ ΚΑΙΡΗ

  Συγγραφέας, Σύμβουλος Αρμονίας του Χώρου - της Τέχνης του ΕΥ ΖΗΝ (Ελληνικό φενγκ σούι) και Ενεργειακής Διαχειρίσεως..

 

 • Γιώργος Κλήμης

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΗΜΗΣ

  Σύντομα................

 • Τάλως Φουράκης

  ΤΑΛΩΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ

  Σύντομα................

 • Νίκος Βερόπουλος

  ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο Νίκος Βερόπουλος White Feather γεννήθηκε για κάποιο συγκεκριμμένο, αλλά άγνωστο λόγο, στην Αθήνα, στις 15 Αυγούστου του 1954. Μέχρι σήμερα, πάντα πιστός στην ιδεολογία του, έζησε μποέμικα το μεγαλύτερο και πιο δημιουργικό μέρος της ζωής του σαν γνήσιος ρεμπέτης, σε μια διαρκή αναζήτηση ανά τον κόσμο, εξερευνώντας ανθρώπους και κουλτούρες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Ακτιβιστής και υπέρμαχος των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διετέλεσε Πρέσβης του Ινδιάνικου Έθνους Republic of Lakotah (Sioux) στην Ελλάδα με έδρα την Αθήνα (2002-2003). Απελάθηκε από τη Βραζιλία το 2009 για την ακτιβιστική του δράση στον Αμαζόνιο, μετά από καταγγελία του στο internet κατά στελεχών της τότε κυβέρνησης της χώρας εκείνης, υπεύθυνων για δολοφονίες Ινδιάνων με σκοπό τον εκφοβισμό τους, ώστε να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν συγκεκριμμένες περιοχές όπου ζούσαν, επειδή είχε ανακαλυφθεί ουράνιο στο υπέδαφος.

 • Νέλλη Κασπαριάν

  ΝΕΛΛΗ ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ

  Σύντομα................

 • Γιώργος Καλογεράκης

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

  Σύντομα................