Ποιοι είναι το Albedo 14

news

Ο Albedo 14.com (web radio) δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τον ραδιοφωνικό παραγωγό και ερευνητή Γεώργιο Καρποδίνη και τους συνεργάτες του.
Αποτελεί συνέχεια των ενασχολήσεων του με τα ΜΜΕ από το 1988 με Ρ/Τ, Τ/V,περιοδικά κλπ. Ο εναλλακτικός διαδικτυακός σταθμός των απανταχού Ελλήνων Albedo 14.com,εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο, ακούγεται μεσοσταθμικά σε 80-100 χώρες.
Καθημερινά το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπομπές ποικίλου ενδιαφέροντος με θέματα-πολιτιστικά-κοινωνικά-ψυχολογίας-έρευνας- διατροφής- αστρολογίας- ιατρικά-εναλλακτικά εν γένει - ελληνική γραμματεία κλπ. Albedo14.com και Albedo14tv.com συνεργάζονται επιστήμονες - νομικοί-ειδικοί ερευνητές-διατροφολόγοι-σχολιαστές ΜΜΕ- Σύμβουλοι επιχειρήσεων- γεωπολιτικοί αναλυτές κλπ.
Ο Albedo14.com και ο Albedo14tv.com προβάλλει και προωθεί τα ελληνικά προϊόντα, στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, την ελληνική παράδοση και τον ελληνικό πολιτισμό.
Προτείνει δε άλλες γνώσεις, άλλες μουσικές, άλλες ανθρώπινες σχέσεις, άλλες διατροφές, άλλη αισθητική αντίληψη των πραγμάτων και της καθημερινότητας μας εν γένει.
Υπάρχει δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να προβληθεί μέσω του σταθμού Albedo14.com και Albedo14tv.com να έρθει σε επαφή μαζί μας και είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί ο καλύτερος τρόπος για συνεργασία.
Προτάσεις Συνεργασίας:websites-digital marketing-promotion-advertising-business consulting-design-seminars-events-development eshop-real estate-webradio-webtv-publications-movies productions-travel-tourism.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
email: info@albedo14.com
κινητό: 6988012839
email:albedo14tv@gmail.com
κινητό: 6955116163